Daphne Hoebink

Podotherapie Stap staat voor samenwerking, voortgang en kwaliteit!

Iedere voet is anders. Het luisteren naar uw klacht(en) en het onderzoeken van uw voet en looppatroon is de basis van mijn werk en staat daarom hoog in het vaandel bij Podotherapie Stap. Vervolgens stel ik voor u een diagnose en een kwalitatief en persoonlijk behandelplan op. Uw klachten verminderen is de uitdaging die ik zoek in mijn werk.

Ik heb er dan ook bewust voor gekozen om mijn praktijk te vestigen in een fysiotherapiepraktijk Kemps. Samen maken wij gezond bewegen mogelijk. Door kennis en kunde te delen met andere zorgverleners en samen te werken, ontstaat een kwalitatief betere behandeling voor u als patiënt.

Bij Podotherapie Stap staat u als patiënt centraal in de behandelingen. Verbeteringen en stappen maken om te zorgen dat u zo goed mogelijk weer kan bewegen is dan ook een belangrijke taak in mijn praktijk. Daarnaast wil podotherapie Stap mee in de laatste ontwikkelingen en innovaties die in de podotherapie van toepassing zijn.

Ik ben Daphne Hoebink, uw podotherapeut bij Podotherapie Stap. Mijn passie om mensen te willen helpen met hun voetklachten is ontstaan tijdens mijn sportcarrière. Ik heb jarenlang zelf op hoog niveau gevolleybald en meerdere blessures gehad. Naast behandelingen bij artsen, specialisten en fysiotherapeuten heeft een podotherapeut mij geholpen met mijn blessures. Ik heb zo mogen ervaren dat goed voor je voeten zorgen belangrijk is.

https://www.podotherapiestap.nl/