Linda Hoebink

Dieetteam begeleidt kinderen en volwassenen op weg naar een bewust en gezond voedingspatroon. Wij laten u ervaren dat kleine aanpassingen in deze voedingskeuzes al kunnen resulteren in een groot verschil: een bewust(er) en gezonder(er) voedingspatroon.

Dit vraagt om een unieke en betrokken behandeling die aansluit bij uw (eet)gewoontes, wensen en voorkeuren. Wij luisteren naar uw persoonlijke situatie en geven advies op maat. Alleen dan lukt het om uw gezonde leefstijl blijvend vol te houden.

Naast voeding is beweging belangrijk voor het bereiken van een gezonde leefstijl. Wij willen u de passende begeleiding bieden op weg naar een gezonde leefstijl en daarom werken wij samen met Fysiotherapie Kemps en Podotherapie Stap.

Mijn naam is Linda Hoebink, diëtist en eigenaar van Dieetteam. Kwaliteit, praktische en persoonlijke advisering en betrokkenheid zijn belangrijke kernwoorden in de behandeling bij Dieetteam. Ik deel mijn passie voor voeding door kennis over voeding & gezondheid voor iedereen begrijpelijk te maken. In de behandeling vertaal ik voedingswetenschap naar praktische en persoonlijke adviezen. Voldoening haal ik uit mijn werk als u een bewuster en gezonder voedingspatroon heeft bereikt. Ik hoop u te mogen inspireren en begeleiden.

Start vandaag nog met het bereiken van een gezonde leefstijl door te bellen naar 06- 19977833 of mail naar info@dieetteambrabant.nl. Neem ook een kijkje op onze website www.dieetteambrabant.nl