Fysiotherapie

 

Logo zonder tekst

 

Fysiotherapie richt zich op het verhelpen ofwel verlichten van pijnlijke klachten die ten koste gaan van de kwaliteit van leven. Spier-, pees en/of gewrichtsproblemen kunnen verhinderen dat mensen hun algemene dagelijkse levensverrichtingen en/of sport uitoefenen. Fysiotherapie is veilig en kan chirurgisch ingrijpen voorkomen of uitstellen en na een medische behandeling worden ingezet bij revalidatie.

Verwijzing/directe toegankelijkheid

Uw huisarts/specialist kan u doorverwijzen. Wij houden hem of haar op de hoogte van uw behandeling, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Onze zorg is ook direct toegankelijk en als u besluit rechtstreeks naar onze praktijk te gaan zullen wij u eerst screenen en onderzoeken, waarna wij u een behandelvoorstel zullen doen of u verwijzen naar uw huisarts.

Op basis van onze werkdiagnose zullen wij in overleg met u een behandelplan opstellen. Het plan biedt ook u duidelijkheid over uw te verwachten herstel in de tijd. Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk krijgt u direct inzage in uw vergoedingen. Uw bent bij de deskundige en ervaren specialisten van Fysiotherapie Kemps in goede handen voor persoonlijke preventieve en curatieve zorg.

Netwerken en partners

Het team van fysiotherapie Kemps werkt nauw samen binnen diverse netwerken om in contact te blijven met specialisten en collega’s in Zuid-Oost Brabant. Klik voor meer informatie op de logo’s. U wordt dan doorgestuurd naar de desbetreffende website.

Print      

Logo stap

We werken ook samen met Longnetwerk Groot Eindhoven. Momenteel is er geen website van deze partner.

Klachtenregeling

In verband met de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) zijn wij via onze beroepsgroep het KNGF aangesloten bij de klachtenregeling.