Nieuws

Fysiotherapie Kemps viert feest! Per november komen Roel en Lieke ons team versterken. Na lange tijd voorbereiden is het zover, en we zijn trots om dit aan u te vertellen!

Lieke

Lieke van Loon

De laatste 5 jaar was Lieke onze vaste waarneemster. Waar het nodig was, sprong zij met veel enthousiasme bij. Lieke is zich gaan specialiseren op functionele training en de zorg rond de zwangere vrouw. Naast de uren bij ons in de praktijk runt ze de ontspannings- en beweegstudio Moms in Motion in Nuenen.

“Van waarnemend fysiotherapeut naar vaste kracht. Voor mij een vertrouwde plek waar ik met heel veel plezier werk. Naast behandelingen op de behandelbank vind ik het belangrijk om met functionele training, advies en instructies te werken aan uw preventie van (terugkerende) klachten. Het voorkomen van klachten is een essentieel onderdeel van de behandeling.”

Interesses: Fysiotherapie, Dry Needling, Zwangerschapgerelateerde klachten, Personal / Functional Trainer-Coach

Roel

——-

Roel Hazelzet

Roel heeft 6 jaar in Eindhoven gewerkt waar hij zich heeft gespecialiseerd tot manueel therapeut. Zijn interesse in bekkenpijn (o.a. zwangerschap gerelateerd) is daar ontstaan. Daarnaast is hij fanatiek rugbyer, en bedreven in het diagnosticeren en behandelen van (sport)blessures. Oefeningen moeten volgens hem functioneel zijn.

“Fysiotherapie is een ontzettend mooi, dankbaar en uitdagend vak. Het is de zorg van uw beweging. Elke klacht is uniek, waarbij u als cliënt centraal staat. Ik bekijk en behandel uw klachten manueel therapeutisch, middels wetenschappelijk onderbouwde onderzoeks- en behandeltechnieken. Deze wetenschap staat nooit stil, nee, u raadt het al, fysiotherapie blijft altijd in beweging!”

Interesses: Fysio-/Manueel therapie (MSc), Dry Needling, Longrevalidatie, Zwangerschapsgerelateerde klachten, Personal / Functional Trainer-Coach